Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

E3: Electronic Arts

Mass Effect: Andromeda, Starwars, Battlefield 1 ...

Electronic Arts satsade på säkra kort

Electronic Arts bjöd inte på många överraskningar på E3, men å andra sidan har de Mass Effect: Andromeda som är av de mest efterlängtade spelen just nu.

Mass Effect: Andromeda

Hålet efter Mass Effect har varit svårt att fylla sedan eftertexterna rullade i slutet av trean. Förra året fick vi se en teaser för Mass Effect: Andromeda och i år fick vi se – ännu en teaser! Den här gången fick vi visserligen se lite bakom kulisserna-klipp och lite spelgrafik, men det var ändå svårt att få grepp om vad vi har att vänta (mer än att den utskällda rymdbilen Mako är tillbaka från det första spelet).

Titanfall 2

Eftersom trailern hade läckt ut flera timmar i förväg blev vi inte så överraskade när Titanfall 2 avtäcktes. Det första spelet var en riktig adrenalinkick när Respawn Entertainment kombinerade sin Call of Duty-expertis med framtidsestetik och stridsrobotar. Nytt i den andra delen är att vi kommer att få ett riktigt enspelaräventyr – vilket många saknade förra gången. Släpps redan den 28 oktober.

Annons

Fe

Electronic Arts har en satsning på mindre utvecklare som de kallar EA Origins. Mest intressant var svenska utvecklaren Zoink Games nya spel som går under namnet Fe. I dagsläget vet vi inte så mycket mer än att det ser alldeles bedårande ut.

Star Wars i alla dess former

EA jobbar med med många Star Wars-spel just nu och i ett matigt Star Wars-medley fick vi se flera av dem skymta förbi. Mest intressant var de korta sekunder vi fick se från ett kommande äventyrsspel utvecklat av Respawn Entertainment med manus av Uncharted-veteranen Amy Henning.

Fifa 17

Att vi skulle få ett nytt Fifa-spel med siffran 17 i titeln var såklart ingen överraskning. Vad som däremot överraskade var att årets upplaga får en slags enspelarkampanj med namnet The Journey.

Battlefield 1

Vad ska man säga? Det svenskutvecklade spelet dundrar fram som en pansarvagn och på vägen jämnar det allt motstånd med marken. Läs mer i vår förtitt.

Läs även
E3 Ubisoft: Just Dance 2017, Watch Dogs 2, Steep …
E3 Sony: God of War, Playstation VR, Resident Evil 7 …

Visa kommentarer / Kommentera nu
E3: Electronic Arts - Mass Effect: Andromeda, Starwars, Battlefield 1 ... Spel, Feature, Förhandstittar, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17