Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

E3: Bethesda

Quake Champions, Dishonored 2 och Prey

Bethesda bjöd på många kära återseenden.

Fallout växer så det knakar, Dooms banbyggarverktyg får helvetestapeter och Skyrim kommer i en nyversion med läcker grafik. Men framförallt var det de helt nya spelen som imponerade under Bethesdas pressvisning.

Quake Champions

Vi på Digital Life var inte ensamma om att tycka om 2016 års inkarnation av Doom, så att utgivaren Bethesda skulle inleda sin pressvisning med ett nytt Quake kunde inte ha känts mer rätt. Quake Champions känns än så länge som en regelrätt hyllning till flerspelarklassikern Quake 3: Arena, med den stora skillnaden att den här gången får olika karaktärer med unika förmågor.

Dishonored 2

Att den steampunkiga smygaren Dishonored blev ett av 2012 års bästa spel var det nog ingen som hade gissat. Den här gången är situationen en helt annan, med förväntningar uppskruvade till max. Årets presentation gjorde ingenting för att sänka våra förväntningar. Den tropiska staden Karnaca ser nämligen ut att bli den perfekta lekplatsen för Corvo (fortfarande ett av spelhistoriens bästa namn) och Emily. Bland de nya specialkrafterna märks förmågan att manipulera tiden.

Annons

Prey

Det första Prey var en gravitationsutmanande förstapersonsskjutare som framförallt utmärkte sig genom att använda sig av portaler och att allting verkade vara gjort av kött. En uppföljare var på gång, men lades ner. Nu gör vi ett nytt försök och den här gången rör det sig om en reboot som kort och gott heter Prey. Ärligt talat verkar det inte ha särskilt mycket med originalspelet att göra, då det beskrivs som en psykologisk thriller. Handlingen kretsar kring ett experiment som går fasansfullt fel på en rymdstation som invaderas av utomjordningar.

Fler nyheter från E3
E3 2016: Sony
E3 2016: Ubisoft
E3 2016: Microsoft
E3 2016: Electronic Arts

Visa kommentarer / Kommentera nu
E3: Bethesda - Quake Champions, Dishonored 2 och Prey Spel, Feature, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17