Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Atmosfärisk deckarthriller

L.A. Noire

Från Grand Theft Autos stressiga stadsmiljöer till Red Dead Redemptions stekheta öknar har det nu blivit dags för något helt nytt från Rockstar.

I L.A. Noire förflyttar vi oss till ett grått och mörkt Los Angeles under sent 40-tal. Rockstar placerar dig mitt i en deckarthriller där jazzmusik och trenchcoats är lika självklart som korrumperade snutar.

la-noire

En grov brottsvåg har börjat växa fram och spelets protagonist Cole Phelps, ärrad krigsveteran tillika detektiv, gör tillsammans med sin polisstyrka så gott han kan för att hålla Los Angeles gator fria från skurkar. Och varje uppdrag leder honom allt djupare in i samhällets undre värld.

Ett av målen med L.A. Noire är att hålla spelets gameplay varierat, och inget av Phelps uppdrag kommer att vara det andra likt. Det inkluderar förutom taktiska eldstrider även skuggning av misstänkta, undersökning av ledtrådar och intervjuer med vittnen.

Annons

L.A. Noire spås bli ännu en originell titel signerad Rockstar, och det som visats än så länge motsvarar verkligen förväntningarna. Det kommer att bjudas på stämningsfulla miljöer, hårdkokt action och en djup story. Men kommer det att klara hypen? Svaret får vi i slutet av maj.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Atmosfärisk deckarthriller - L.A. Noire Spel, Feature, Förhandstittar
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17