Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

5 mobilspel

De hetaste mobila spelen just nu

Under månaden som gått har vi kört över tusentals zombier, återupptäckt spelvärdens kändaste get och memorerat regler tills huvudet exploderar.

Zombie Highway 2 (IOS)

Pris: Gratis
Uppföljaren till det motorburna zombieslaktarspelet Zombie Highway bjuder på mer av allt – och vi gillar det. Att genomföra mer eller mindre slafsiga uppdrag längs den zombieinfesterade motorvägen är lika beroendeframkallande som att låsa upp nya fordon, uppgradera vapenarsenalen och anta de dagliga utmaningarna. Plattan i mattan!

Zombie-Highway-2-Guide-Nitro

Daddy Long Legs (Android, IOS)

Pris: Gratis
Någon gång har vi alla lärt oss att gå och i det briljanta Daddy Long Legs får vi gå igenom den smärtsamma processen en gång till. När du klickar på skärmen byter den gängliga filuren ben, men för att ta mer än ett framgångsrikt steg krävs både tajming och fingertoppskänsla. När du 700 försök senare har tagit dig svindlande 30 meter är lyckokänslan total.

Daddy-Long-Legs

Goat Simulator (Android/IOS)

Pris: 38 kronor
Den omskrivna getsimulatorn, som började som ett skämt, har äntligen nått till våra bärbara enheter. Det är inget spel som håller i evigheter – men att flänga runt i den fridfulla förortsmiljön och leka med den knäppa getfysiken kan fortfarande få oss att le. Bara fantasin sätter gränserna för hur mycket förödelse du kan åstadkomma.

GOAT_SIMULATOR_2014

Entwined Challenge (Android/IOS)

Pris: 7 kronor
Tidigare i år kunde vi spela Entwined med de två spakarna på Playstation 4-handkontrollen. Nu har spelet anpassats till Andoid och IOS, där det egentligen passar ännu bättre. Med dina tummar styr du två själar i form av en fågel och en fisk och ditt mål är att guida dem genom tunneln och para ihop rätt färger med rätt figur. Hög simultankapacitet är ett måste!

Annons
Entwined-Challenge

Rules! (IOS)

Pris: 15 kronor
Framför dig har du ett antal kort med siffror och symboler. Den första regeln är att du ska klicka på dem i nummerordning, den andra regeln är att du ska klicka på gröna figurer, den tredje regeln… ja, vad var det nu? När du bombarderas med regler gäller det att komma ihåg dem och agera snabbt. Det är sannerligen ingen lätt uppgift, men för varje omgång kommer det att gå lite bättre.

rules1

Visa kommentarer / Kommentera nu
5 mobilspel - De hetaste mobila spelen just nu Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17