Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Talib Kweli & Prop Dylan, 27 februari, Nalen Stockholm

Återigen samlades stockholms hiphop-anhängare för att välkomna sverige-favoriten Talib Kweli. Som uppvärmning fick vi ingen mindre än Prop Dylan.

När Talib Kweli besöker Sverige har Stockholm uppenbarligen lämnat måndagskoman på jobbet. Publikuppslutningen är grym och humöret är på topp när Borlängesonen och framtidshoppet inom stilsäker, klassisk hiphop, Prop Dylan äntrar scenen med ständige sidekicken, Logophobia.

Tillsammans skapar de hiphop som allt mer börjar bli sällsynt inom Sveriges gränser. Det är tung och klassisk hiphop utan omvägar. Förutom lite tekniskt strul som de snabbt skyller på att publiken hoppar för mycket, är det en grymt tajt show de bjuder på. Räkna med att det stora genombrottet kommer i år.

Kolla in DJ Premiere producerade Shock and Amaze 

Talib Kweli är en av världens största och bästa rappare på underground-scenen. På Nalen svänger det så det stänker om det från första vers. Med lekfullhet och ett strålande humör får han publiken att veva, hoppa och skrika taket av Nalen. Under setet hinner han varva både nytt och gammalt material, en briljant cover på Eleanor Rigby med en och annan låt från kommande skivan, Prisoner of Conscious. I finalen äntrar både Prop Dylan och Logophobia scenen för att tillsammans lira en låt från Prop Dylans nya skiva där självaste Talib Kweli backar upp. En grym kväll med hiphop-akter som har ett grymt år framför sig.

Annons

Foto: Tobias Ekvall

Köp på


Visa kommentarer / Kommentera nu
Talib Kweli & Prop Dylan, 27 februari, Nalen Stockholm - Musik, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17