Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Svenska album att längta efter

Vi listar spännande svensk musik

Graveyard, Deportees, XOV, Nicole Sabouné & Anna von Hausswolff

Graveyard – Innoncence & Decandence

Även om gruppen existerat sedan 2006, och släppte sin debut redan året efter, så var det med uppföljaren Hisingen Blues från 2011 som det stora genombrottet kom. Såväl Grammis som P3 Guld kastades över dem, och bandet turnerade flitigt. Förväntningarna på skiva nummer fyra är givetvis skyhöga.
Lanseringsdatum: 25 september

innocence_decadence-33963905-frntl

Deportees – The Big Sleep

För fyra år sedan släppte Umeå-gruppen sin senaste och väldigt rosade fullängdare Islands & Shores, och fansen har sedan dess suktat efter mer. Under sensommaren dök så singeln Love Me Like I’m Gone upp och ja, vad ska man säga. Det låter exakt som Deportees alltid gjort, och lika bra som de flesta hoppats. Snart, snart är också album nummer fem här.
Lanseringsdatum: 9 oktober

the_big_sleep_digi-34629464-frntl

XOV – Wild

Karriären gick helt plötsligt i en rasande fart för Damian Ardestani. Från närmast utblottad och boendes i en stuga i skärgården till att efter ett personligt meddelande från världsstjärnan Lorde medverka på Hunger Games-soundtracket. Nu är så äntligen albumdebuten på väg ut.
Lanseringsdatum: 30 oktober

wild-35339428-frntl

Nicole Sabouné – Miman

Med debuten Must Exist sparkade den unga Sölvesborgs-artisten liv i den post-punkiga genren en gång för alla. Med hjälp av Ola Salo och Nicklas Stenemo (frontfiguren i Kite) skrevs låtar med hjärtat fastnaglat på skinnjackan – och nu är hon äntligen tillbaka. Mörka, hotfulla singeln Lifetime har en air av något orientaliskt över sig och låter riktigt spännande så förväntningarna är fortsatt höga.
Lanseringsdatum: 6 november

Annons
Nicole Sabouné – Miman

Anna von Hausswolff – The Miraculous

Uttrycksfull, speciell och mörk. Tre ord som förekommit i många texter om den 29-åriga göteborgskan som under hösten släpper sin tredje fullängdare. De två tidigare har hyllats och mycket tyder på att det kommer fortsätta på den banan.
Lanseringsdatum: 13 november

the_miraculous-34964918-frntl

Visa kommentarer / Kommentera nu
Svenska album att längta efter - Vi listar spännande svensk musik Musik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17