Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Superhappyfundays hela sommaren!

Varje år är det likadant. Så fort temperaturen stiger över tio grader går livsoptimisten & co ut med sina picknickfiltar i ena handen, grillkorv i den andra och gitarren på ryggen.

Några har lyckats klämma ner sig i fjolårets shorts dagen till ära och sitter och huttrar med stelfrusna kroppar (om än med ett leende på läpparna), medan några andra har varit ansvarsfulla nog att klä sig i dunjackor och får sköta grillen. Den mest omtalade killen i gänget är dock han med gitarren. Amatörtrubaduren.

Amatörtrubaduren är killen alla älskar att hata. Det finns ingen hejd på kreativiteten folk visar när det gäller att komma på sätt att visa sitt missnöje med honom och hans kompanjoner. Det suckas ljudligt och himlas med ögon, regnar förolämpningar om låtval och fnissas högt. Ja, det startas faktiskt till och med Facebook-grupper. Jag är själv med i en.

Det hade varit en lång dag och jag gick längs med strandpromenaden i Visby när det plötsligt slog mig; jag var så vansinnigt trött på att höra Oasis extremt överskattade (och kanske även världens mest felspelade?) dänga Wonderwall om och om igen. Jag ville visa mitt missnöje på ett tydligt sätt.

Men nu är jag trött på allt gnäll. Låt folk som är glada vara glada och låt folk som inte kan sjunga fortsätta sjunga, liksom. Jag tycker vi satsar på en glad musiksommar i år. Skratta hjärtligt istället för nedvärderande åt amatörtrubaduren på grillpartyt, dansa loss till sommarhitsen på krogarna och gröta ner dig ordentligt i festivalleran så hörs vi till hösten igen.

Annons

I sommar lyssnar jag på:
http://www.everydayisrecordingday.com – en cool killes projekt som går ut på att spela in en låt per dag, oavsett vad som händer. Mina favoriter är #18 och #76. Jag älskar projekt. Mer sådant här, tack!

Visa kommentarer / Kommentera nu
Superhappyfundays hela sommaren! - Musik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17