Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spotify i alla rum

I ett samarbete med Spotify har Logitech gjort det möjligt för deras nätverksbaserade musikspelare Squeezebox att spela upp musik från det digitala musikbiblioteket.

Genom Logitechs musikspelare Squeezebox Touch eller Squeezebox Radio har du tidigare kunna spela upp lagrad musik från samtliga datorer i hemmet, rattat in tusentals radiostationer eller nyttjat musiktjänsterna Pandora, Slacker och Rhapsody. Med andra ord har den hanterat all musik som finns i ditt hem från en och samma enhet. Den stora nyheten nu är att det äntligen blivit klart med ett samarbete med Spotify.

– Idag vill vi ha full kontroll över vilken musik vi lyssnar på och var vi lyssnar på den. Vi kräver full tillgång till musikvärlden på ett snabbt och enkelt sätt och med bra kvalitet. Vårt samarbete med Logitech ger användarna just möjligheten att lyssna på all världens musik oavsett var de befinner sig, säger Pascal De Mul, Global Head of Hardware Partnerships, Spotify.

Gå in på www.MySqueezebox.com för att ladda ner beta-versionen av Spotify-appen och invänta den stora lanseringen som kommer inom kort.

Spotify är för närvarande tillgängligt i Finland, Frankrike, Holland Norge, Spanien, Sverige och Storbritannien.

Annons

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spotify i alla rum - Musik, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17