Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Månadens hetaste konserter

Digital Life listar den här månadens hetaste konserter.

14 mars – Nas – Berns (Stockholm)
Det är inte varje dag vi svenskar får besök av den absoluta hiphop-eliten. Den 14 mars är det dock dags för en av dem, Nas, att dra av några efterlängtade rhymes på svensk mark. Med sig har han det nysläppta albumet Life is Good, som av många beskrivs som hans bästa sedan debuten 1994. För att behaga den hiphop-hungriga Stockholmspubliken ställer sig Nas på scen två gånger samma kväll.

nas

29 mars – The Growlers + Den Stora Vilan – Röda Sten (Göteborg)
För första gången någonsin ställer sig surfmusikens återerövrare The Growlers på en svensk scen. Den kaliforniska kvintetten, som till kritikerkårens stora förtjusning nyligen släppte sitt tredje album Hung at Heart, river av sitt dansvänliga nummer i Göteborg den 29 mars. Att de dessutom delar scen med ett av Sveriges bästa bluesband, Den Stora Vilan, gör det hela till en kväll du inte vill missa.

The-Growlers

30 mars – Palma Violets – Debaser (Stockholm)
När den respektingivande musiktidningen NME utsåg Palma Violets tokhyllade singel Best of Friends till årets låt 2012 var det inte många som protesterade. Londonsönerna har redan jämförts med storheter som The Libertines, och deras nysläppta debutalbum 180 förväntas bli en av årets storsäljare. Den kloke beger sig därför till Debaser i Stockholm den 30 mars för en kväll av Londonattityd och garagerock när den är som bäst.

palma_violets

Visa kommentarer / Kommentera nu
Månadens hetaste konserter - Musik, Feature, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17