Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Missa inte!

Månadens viktigaste konserter

Death from Above 1979, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears och Nazareth.

Death from Above 1979

8 oktober, Nalen Stockholm

Ett av 2000-talets mest lovande rockakter hann knappt börja innan de la musiken på hyllan och bandmedlemmarna Sebastien Grainger och Jesse F. Keeler gick skilda vägar. Från att ha släppt sitt bejublade debutalbum, You’re a Woman, I´m a Machine, 2005 dröjde det knappt ett år innan det var över. Men nu efter fem års välbehövligt uppehåll bestämde de sig för att göra ett återtåg och har under sommaren bjudit på den ena galna festivalkonserten efter den andra. Äntligen är det dags för bandets första Sverigebesök när de den 8 oktober intar Nalen.

Red Hot Chili Peppers

11-12 oktober, Ericsson Globe Stockholm

Funkrockarna från Kalifornien släpper i september sitt tionde studioalbum. Red Hot Chili Peppers är idag ett av världens största band och har lyckats sälja över 65 miljoner album sedan debutalbumet, The Red Hot Chili Peppers, från 1984. Den 11 oktober tar sig bandet till Stockholm och Globen med sitt senaste album, I’m With You, som erhållit blandad kritik i svensk press.

Annons

Britney Spears

16 oktober, Ericsson Globe Stockholm

11 oktober, Malmö Arena

Stormen kring Britney Spears har äntligen börjat lägga sig och med det kritikerrosade sjunde albumet, Femme Fatale, har fokuset flyttats till musiken. Ska man lyssna på amerikansk press så har vi en storslagen show att se fram emot.

Nazareth

27 oktober, Berns Stockholm

Ett av hårdrockens största band under 70-talet står fortfarande på stadiga ben och turnerar med gigantiska hitar som Love Hurts, Hair of the Dog och This Flight Tonight. Frontmannen och sångaren, Dan McCafferty, samt basisten, Pete Agnew, är de kvarvarande originalmedlemmarna i Nazareth som den 27 oktober tar sig till Berns i Stockholm för en exklusiv Sverigespelning.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Missa inte! - Månadens viktigaste konserter Musik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17