Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Månadens hetaste konserter

April

Härliga april är äntligen här, och med den också en rad lika härliga konserter. Digital Life guidar dig igenom de absolut hetaste.

 

13 april – Mariam The Believer – Kägelbanan Stockholm
Mitt uppe i den stundande Wildbirds & Peacedrums-pausen satsar Göteborgsduons sjungande virtuos, Mariam Wallentin, allt på sitt soloprojekt. Under artistnamnet Mariam The Believer ställer hon sig på Kägelbanans scen i Stockholm den 13 april för en kväll av souldränkt skönsång. Bakom sig har hon det otroligt starka debutalbumet Blood Donation som släpptes så sent som den 11 januari.
miriam_string!

20 april – Samling + Den Stora Vilan – Pustervik Göteborg

Med en rykande färsk andraplatta i ryggen beger sig nu Stockholmsseptetten Samling ut på turné. Den 20 april når deras mörbultande psykedeliska proggpop Göteborg och Pustervikscenen, som de för kvällen delar med några som måste vara Sveriges bästa förband – Den stora vilan. Vad kan vara härligare än att fira in våren tillsammans med långhåriga musiker i 70-talskläder och ivägsvävande gitarrsolon?
saaaamling

25, 26, 27 – Jon Spencer Blues Explosion – Debaser Malmö, Pustervik Göteborg, Debaser STHLM
Förra året släppte den galet energiska New York-trion Jon Spencer Blues Explosion sitt första album på över åtta år, Meat+Bone. Nu intar de Sverige med sin bluespunkiga lo-fi-rock och sitt extravaganta scenspråk under tre intensiva dagar. Den 25, 26 och 27 april blåser JSBX genom våra tre största städer i en frenetisk jakt på det perfekta bluesriffet.
JSBX!!

30 april – MF/MB – Babel Malmö
Att bevittna de Bollnäsättade malmöiterna i MF/MB live är allt som oftast en svettig, intensiv och energidränerande upplevelse. Med sin andra fullängdare, den kritikerhyllade Colossus, ute i skivställen börjar de dessutom bli ordentligt varma i kläderna. Den sista april levererar de sin krautrockiga atombombsindie på det intima Babel i Malmö. Vi rekommenderar därför att du skippar gymmet just den dagen.

Annons
MMMMF

Visa kommentarer / Kommentera nu
Månadens hetaste konserter - April Musik, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17