Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Kommande konserter, februari och mars

Missa inte!

Under de närmsta veckorna bjuder livescenen på svensk pop, old school-hiphop, en ljuv sångröst och hypad Brooklyn-pop.

The Concept

25 februari, Debaser Medis – Sthlm

The Concept är kollegorna bakom Robyn, Tove Styrke och Veronica Maggio som gör oerhört dansant pop i det franska bandet Phoenix anda. Gruppen har funnits sedan 2011 och har bara släppt två singlar. Men då det spritter i benen och smilbanden drar uppåt, då vet man att The Concept är ett band att hålla ögon och öron på.

Talib Kweli + Prop Dylan

27 februari, Nalen – Sthlm

Från Quality till Gutter Rainbows har Talib Kweli alltid varit en hiphop-hjälte att lita på. Lätt på foten med funk i blodet behöver han ingen annan än sig själv för att spotta fram respektfulla förolämpningar. Hiphopen ses ofta som progressiv och samtida men i händerna på Talib Kweli kan den vara både tidlös och odödlig. Festen inleds av Borlängesonen Prop Dylan.

Annons

Dilated Peoples + Souls of Mischief

28 februari, Hornstull Strand – Stockholm
29 februari, Pustervik – Göteborg

Senast i november var Evidence på besök i Sverige med hiphop-karnevalen Rhymesayers på Nalen i Stockholm – en dundersuccé som skapade ett sug efter mer. Tack och lov behövde vi inte vänta länge, för nu är det nämligen dags för Evidence att tillsammans med Rakaa och DJ Babu göra ett återbesök i Sverige med den närmast legendariska gruppen Dilated Peoples. Som om det inte vore nog plockar de med sig 90-talspionjärerna i Souls of Mishief, en grupp vars sound brukar jämföras med A Tribe Called Quest och De La Soul. Kvalitets-hiphopen av den gamla skolan intar Hornstull Strand i Stockholm den 28 februari och Pustervik i Göteborg dagen därpå.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Kommande konserter, februari och mars - Missa inte! Musik, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17