Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Fem spelningar att se fram emot i höst

Höstens mörker är snart över oss, men redan nu kan Digital Life presentera fem ljusglimtar som du kan markera i almanackan.

Hårt och danskt

Trots löften om att de inte skulle spela i Sverige igen förrän vi höjt vår maxgräns på decibelnivån får vi besök av det danska hårdrocksbandet Volbeat flera gånger i höst. I oktober besöker de både Sundsvall och Luleå, utöver Sveriges tre största städer.

[box type=”note”]

Datum:
7 oktober Malmö
8 oktober Göteborg
9 oktober Stockholm
16 oktober Luleå
17 oktober Sundsvall

[/box]

Annons

Amerikansk klassiker

Texas-veteranerna ZZ Top besöker både Göteborg och Stockholm för ett par bluesiga boogie woogie-spelningar i slutet av oktober. Till skillnad från de flesta andra stora 70-talsband har gubbarna i ZZ Top alltid gillat att spela ihop. Inga medlemsbyten här alltså.

[box type=”note”]

Datum:
22 oktober Göteborg
24 oktober Stockholm

[/box]

Megapopstjärna

Vi gissar på att The Monster Ball tour kommer bli legendarisk. För dig som inte vill tillhöra den stora skaran losers som missade Lady Gagas feta scenshow med femton klädbyten och femtusen hits i framtiden, har du chansen i Malmö i november.

[box type=”note”]

Datum:
19 november Malmö

[/box]

Älskad svensk

Det var ett tag sedan Håkan Hellström släppte sin debutsingel ”Känn ingen sorg för mig, Göteborg”, som fick halva Sverige att börja uppskatta knäckta pojksångröster. Sedan dess har han släppt fem album och ska nu äntligen ut på vägarna igen.

[box type=”note”]

Datum:
6 november Göteborg
13 november Stockholm
20 november Lund

[/box]

Katie Melua

Ögon- och örongodis på samma gång! Brittiska Katie Meluas känslodrypande jazzpop når Sverige i slutet av november. Med en rad mysiga album i bagaget och en färsk skiva under armen lär hon bjuda på en riktig toppspelning.

[box type=”note”]

Datum:
29 november

[/box]

Visa kommentarer / Kommentera nu
Fem spelningar att se fram emot i höst - Musik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17