Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Relapse

Eminem

Efter 5 års frånvaro med allehanda drog- och alkoholproblem är Eminem nu tillbaka. Hans föregående album Encore (2004) mottog en del kritik av Eminems trognaste fans för att ha varit för snällt, så nu återvänder han för att spy galla över sin mamma, droger och sig själv.

Eminem har inte glömt hur man skriver träffsäkra texter, och som vanligt är det Dr. Dre som producerat i princip alla spår på albumet. Även om de flesta spåren är riktigt bra, så når de inte ända fram – för visst känns det som att vi har hört det förut? Och trots att jag verkligen gillar hans popdänga We made you så känns den som att den hade passat bättre in på hans förra album.

De flesta spåren är lågmälda och inget av dem sticker riktigt ut. Mest av allt saknar jag suveräna collabs med Snoop, Nate Dogg, Xzibit och D12 som vi hört på tidigare album (Bitch Please II (Marshall Mathers LP) och When the music stops (The Eminem Show)). Dock är det fortfarande ett riktigt bra album, och ett givet köp för alla Eminem-fans – inte minst för oss som saknat hans riktiga temperament.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Relapse - Eminem
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17