Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Vårens pillerthriller

Limitless

Vem kan motstå en drog som gör så att man blir smart och framgångsrik? Det är frågan i thrillern Limitless med Bradley Cooper och Robert De Niro.

Det handlar om den vanlige killen som plötsligt lägger världen för sina fötter. Cooper spelar huvudrollen som Eddie Morra.
– När vi lär känna honom är han uträknad. Han är 35 år men lever sitt liv som om han nyss fyllt 20. Han är patetisk och inte särskilt cool, förklarar Cooper.

Men Eddies liv gör en dramatisk vändning.
– Jag hoppas att publiken identifierar sig med honom. Jag vill att de upplever höga toppar och djupa dalar. Filmen är som en bergochdalbana från början till slut, säger Cooper.

Från misslyckad till framgångsrik
Eddie är en misslyckad författare, men när han får tag i drogen NZT förändras allt. NZT gör att hjärnans kapacitet går att utnyttja till hundra procent. Plötsligt kan han färdigställa sitt manus på nolltid, charma alla tjejer och lära sig vad som helst på en eftermiddag. Hans nyfunna kreativitet och kunskap för honom till Wall Street där han snabbt gör sig en förmögenhet och möter en framgångsrik affärsmogul (Robert De Niro).

NZT har naturligtvis en baksida och biverkningarna kommer snart med förödande verkan. Hans snabba framgång lockar till sig fiender. Thrillern accelererar när Eddie söker drogens ursprung samtidigt som en grupp mördare är honom i hasorna.

Annons

Den kvinnliga huvudrollen görs av Abbie Cornish som tidigare i vår var Sweet Pea i Sucker. Robert De Niro har en mängd tunga roller i bagaget, inte minst i thrillergenren.

– Jag är en stor beundrare av honom. När man jobbar tillsammans med någon som är så bra blir arbetet väldigt enkelt. Jag behövde bara reagera på vad han gjorde, berättar Cooper om samarbetet med skådespelarlegenden.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Vårens pillerthriller - Limitless Film, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17