Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Hjältarnas tid är här

The Avengers

Iron Man, Thor, Captain America och Hulk, fyra av superhjältevärldens giganter samlas i sommar för att möta ett hot för stort för någon av dem att klara på egen hand.

När den onde guden Loki, efter sitt misslyckade försök att ta över gudarnas värld i filmen Thor, bestämmer sig för att ta över jorden istället tvingas den hemliga underrättelsetjänsten S.H.I.E.L.D att ta hjälp av några av världens största hjältar för att stoppa honom.

Sedan man gick ut med att en Avengers-film var planerad har fem filmer släppts om hur de fyra karaktärerna har axlat ansvaret att bli någonting mer än en vanlig människa. För varje film har ytterligare en pusselbit funnit sin plats i syfte att bygga upp en gemensam historia, en unik sammankoppling som aldrig tidigare har visats på vita duken.

Iron man möter Nick Fury

I slutet av Iron Man möter S.H.I.E.L.D:s huvudman Nick Fury upp Tony Stark för att tala med honom om The Avengers Initiativ.

The Incredible Hulk möter Captain America

I The Incredible Hulk blir filmens antagonist Blonsky injicerad med ett serum som användes för att skapa supersoldater under andra världskriget, vilket var hur Captain America skapades.

Annons

Iron man möter Incredible Hulk

I slutet av The Incredible Hulk sitter general Ross på en bar och dränker sina sorger över Hulk-problemet, varpå Tony Stark uppenbarar sig och erbjuder sin hjälp med orden, ”What if I told you we were putting a team together?”.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Hjältarnas tid är här - The Avengers Film, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17