Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Superhjältar, remakes och stilrena komedier

så blir resten av biosommaren

Regninga sommardagar finns det ingenting bättre än att sjunka ner i en mörk biosalong. Juni var en hejdundrande biomånad med efterlängtade filmer som Prometheus och Moonrise Kingdom, men sommaren har bara börjat.

Bland musikaler och komedier hittar vi en återkommande spindel i vår kalender men nu i ny filmserie: The Amazing Spider-Man med Andrew Garfield som Peter Parker. Med fem år sedan den senaste trilogin är Peter Parker nu på jakt efter sanningen kring hans föräldrars öden.

I rollerna: Andrew Garfield och Emma Stone
Premiär: 3 juli

Om man har tröttnat på superhjältar, sagoväsen och komedier kan man slå sig ner till det franska dramat Nathalie. Där möter vi Nathalie, en lycklig kvinna vars liv tar en oväntad vändning när hennes man plötsligt dör i en bilolycka

Annons

I rollerna: Audery Tautou
Premiär: 6 juli

Årets svenska stora komedi kan komma att heta Cockpit. Här får vi se Jonas Karlssons karaktär, piloten Valle, ta sig an en Mrs. Doubtfire- liknande roll när han får sparken och ansöker om jobb som kvinnlig pilot.

I rollerna: Jonas Karlsson och Björn Gustavsson
Premiär: 13 juli

Producenterna bakom succén Bridesmaids kommer ut med filmen The Five Year Engagement. Tom ska fria till sin flickvän Violet men oväntade hinder sätter stopp för det planerade bröllopet.

I rollerna: Jason Segel, Emily Blunt
Premiär: 20 juli

Oberoende vem du frågar heter sommarens storfilm The Dark Knight Rises. Att den storslagna avslutningen på Christopher Nolans ödesmättade superhjältetrilogi är omgärdad av hemlighetsmakeri och rykten gör oss inte mindre sugna. Den här gången är det den testosteronstinne Bane som står för det skurkaktiga beteendet medan Catwomans inblandning fortfarande är höljd i dunkel.

I rollerna: Joseph Gordon-Levitt, Christian Bale, Tom Hardy
Premiär: 25 juli

En annan actionfilm på agendan är remaken av 90-tals klassikern Total Recall. Med Colin Farell som Doug i huvudrollen får vi följa Euroamerica och New Shanghai kämpa om makten medan Doug misstänker att han är en spion, men åt vem?

I rollerna: Colin Farell, Jessica Biel, Ethan Hawke, Kate Beckingsale
Premiär: 8 aug

Visa kommentarer / Kommentera nu
Superhjältar, remakes och stilrena komedier - så blir resten av biosommaren Film, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17