Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Helgens biopremiärer, vecka 14

Franska feer eller… franska feer? I helgen har bara en film premiär, men redan nästa onsdag dyker det upp en till. Daniel Ekholm tar pulsen på dem båda.

Den goda fen

Dom är en ensamvarg som jobbar i receptionen på ett litet hamnhotell. Plötsligt anländer Fiona – en mystisk kvinna som påstår sig vara en fe. Hon besannar två av Doms önskningar men försvinner spårlöst inför den tredje och sista. Vid det laget är det enda som Dom önskar sig Fionas kärlek.

Pepp: En intressant grundhistoria där Dom som en Aladdin-liknade karaktär önskar sig kärlek av någon vars magi hindrar dem från att vara tillsammans.

Oro: Den goda fen verkar vid första anblick väldigt rörig. Dessutom är jag rädd för att man har försökt göra filmen mycket djupare än vad historien kräver vilket kan bli väldigt pretentiöst

Battleship

Den amerikanska flottan hittar under ett uppdrag ett skepp av okänt ursprung. Snart måste de kämpa både till havs och i luften mot en överlägsen invasionsstyrka för att säkra mänsklighetens överlevnad.

Annons

Pepp: Filmer om utomjordingar som attackerar jorden kan, om de görs på ett bra sätt, bli riktigt bra.

Oro: Av trailern att döma skulle man nästan kunna tro att Michael Bay har regisserat filmen. Hela filmen verkar vara en enda stor actionkavalkad av explosioner, snabba klipp och dåligt datoranimerade rymdskepp.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Helgens biopremiärer, vecka 14 - Film, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17