Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Helgens biopremiärer, vecka 12

Dödlig tv-underhållning, torra britter på semester i Indien eller Adam Sandler som kvinna? Digital Lifes Daniel Ekholm tar pulsen på helgens biopremiärer.

Hunger Games

Varje år direktsänds Hunger Games, ett spel där två ungdomar från landets tolv distrikt lottas ut för att kämpa på liv och död och bara en kan stå som vinnare. När Katniss Everdeens lillasyster Prim dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

Pepp: Kan bli riktigt bra om man lyckas att balansera actionscenerna med budskapet om att man ska bekämpa en totalitär stats kontrollmissbruk.
Oro: Att man förlitar sig på att actionscenerna ska räcka för att filmen ska vara underhållande och glömmer bort den intressanta samhällskritiken.

Hotell Marigold

Sju britter på ålderns höst reser till Marigold Hotel i Jaipur i Indien. Till en början är kulturkrocken påfrestande men snart påverkas de alla på ett sätt de aldrig kunde drömma om.

Pepp: I rollistan finner vi flera av Storbritanniens största aktörer som i stort sätt aldrig misslyckas med att levererar förstklassiga prestationer.
Oro: Komedier med kulturkrockar i fokus har vi sett så många gånger förut och risken finns att den här filmen bara kommer att ge oss upprepningar från andra filmer.

Annons

Jack and Jill

Jack lever ett trivsamt liv med sin familj, men så dyker hans socialt handikappade tvillingsyster Jill upp under Thanksgiving. Jack tar motvilligt emot henne i tron om att hon bara kommer stanna ett par dagar. Han kunde inte ha mer fel.

Pepp: Den enda behållning som jag kan se med den här filmen är att vi får se Al Pacino som sig själv.
Oro: Det var längesen Adam Sandler levererade något som kan kallas kvalité och en långfilm där han spelar en skrikig kvinna låter inte som någon förbättring i min bok.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Helgens biopremiärer, vecka 12 - Film, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17