Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

HBO Nordic – året som gått

5 serier som sticker ut

När året börjar lida mot sitt slut tar Digital Life en djupdykning i HBO Nordics digra utbud av tv-serier. Vad har varit bäst, roligast och mest spännande? Jonathan Eklund har fem heta tips som du inte får missa.

Årets skönaste tidsfördriv: Better Things

Älskade ni också Pamela Adlons roll som Louie CK:s flickvän i serien Louie? Då lär ni uppskatta serien Better Things, som duon skrivit ihop. Här är Adlon en semi-lyckad skådespelare med ett vanligt, men kanske lite tillskruvat, familjeliv. Tre barn, en knäpp morsa och alla problem som kommer med det. Rakt igenom en underfundigt underbar liten komediserie om livet.
hbo-better-things

Årets pengadrama: Billions

En ny serie med skådespelaren Paul Giamatti, behöver man egentligen säga så mycket mer? Här spelar han åklagaren som vill sätta dit sin nemesis, tillika frugans chef, som blivit en av börsens rikaste. Men hur mycket fulspel vågar han spela och hur mycket fulspel sysslar hans nemesis Bobby Axelrod (spelad av Homeland-kända Damian Lewis) egentligen med? Ett välspelat, tätt drama som kretsar kring tillit, svek och pengar.

billions

Årets tveksamma storsatsning: Westworld

En stor nöjespark fylld med robotar, i västerntema, dit rika människor kan åka och förlusta sig – precis som de själva vill. Ja, däri finns en riktigt bra grundstory. Tyvärr är jag efter den första säsongen av den rejäla storsatsningen Westworld inte alls säker på att HBO är på rätt spår. Det till trots av fantastiskt skådespel från storstjärnor som Anthony Hopkins och Evan Rachel Wood. Varför krånglar de till det som mycket?

westworld

>>> Lästips: 5 julklappstips från Epson (sponsrat innehåll)

Annons

Årets bästa comeback: Girls

Efter ett par säsonger där hitshowen Girls gått lite i stå var Lena Dunham äntligen tillbaka i högform med säsong nummer fem. Troligtvis den bästa, och roligaste, säsongen sedan den hyllade första. Alla karaktärer fick möjlighet att röra sig framåt och Soshanna fick äntligen vara så crazy som en alltid önskat. Nu är peppen återigen skyhög inför en ny säsong, som också blir säsongens bästa.

girls

Biokänsla hemma? Kolla in vårt test av projektorn Epson EH-TW5300 här.

Årets bästa start: The Night Of

Snäll kille följer med mörk, mystisk tjej hem. De dricker, leker med knivar, tar droger och har sex. Plötsligt vaknar snäll kille upp, ensam. I sängen ligger mörk, mystisk tjej död. Brutalt mördad. De första avsnitten är något av årets bästa tv, men tyvärr tappar serien tempo ju längre in man kommer. Oavsett bör The Night Of inte missas! the-night-of-jail

Läs även
Bäst i test: Brusreducerande hörlurar
Bäst i test: 5 tv-apparater med 4k
Bäst i test: In-ear-hörlurar
Bäst i test: Träningsarmband

Visa kommentarer / Kommentera nu
HBO Nordic – året som gått - 5 serier som sticker ut Film, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17