Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Nya serier på Netflix 2017

Zombier, wrestling och superhjältar!

Under 2017 fortsätter Netflix att krympa filmutbudet och satsa mer på egenproducerade serier. Vi har tittat närmare sju nya Netflix-serier som väntas ha premiär under 2017. Vilka kommer du att sträckkolla?

Santa Clarita Diet

Premiär: 3 februari
Vad sägs om en slafsig zombiekomedi? I Santa Clarita Diet möter vi mäklarparet Sheila (Drew Barrymore) och Joel (Timothy Olyphant) och deras tonårsdotter Abby (Liv Hewson). Familjen bor i Los Angeles-förorten Santa Clarita och lever ett normalt liv. Åtminstone fram till det att Sheila förvandlas till en människoätande zombie. Efter det är deras liv långt ifrån normalt. Att det här kommer att bli riktigt skruvat har du förmodligen redan förstått, men för att förstå precis hur skruvat måste du titta på trailern!

Iron Fist

Premiär: 17 mars
Samarbetet mellan Marvel och Netflix fortsätter, och nästa serie ut är Iron Fist. I serien får vi följa superhjälten och kampsportsmästaren Danny Rand (Finn Jones), som efter att ha varit försvunnen i många år återvänder till New York för att möta sitt förflutna. Snart får de kriminella element som härjar i staden möta hans fruktade järnnäve! Den första säsongen består av tretton entimmesavsnitt.

Annons

Girlboss

Premiär: april
Girlboss är en komediserie baserad på den bästsäljande boken #Girlboss av Sophia Amoruso, grundare av modemärket Nasty Gal. Amaruso (som i serien spelas av Britt Robertson) började sälja vintagekläder på Ebay och hade vid 28 års ålder byggt ett helt modeimperium. Att seriens showrunner Kay Cannon har varit involverad i de båda Pitch Perfect-filmerna och tv-serier som New Girl och 30 Rock bådar gott! Den första säsongen kommer att bestå av tretton halvtimmeslånga avsnitt.

Girlboss

Dear White People

Premiär: 2017
Satirserien Dear White People är baserad på Justin Simiens indiefilm med samma namn och följer en grupp icke-vita studenter på ett prestigefullt amerikanskt universitet. Om det låter intressant kan du ju alltid spana in långfilmen, som redan finns på Netflix. 10 avsnitt står på menyn.

G.L.O.W.

Premiär: 2017
Orange is the New Black-skaparen Jenji Kohans nya komediserie tar oss tillbaka till 80-talet då den kvinnliga wrestlingligan G.L.O.W. (Gorgeous Ladies of Wrestling) sändes på amerikansk tv. I huvudrollen ser vi Alison Brie, som spelar en arbetslös skådespelerska som tar chansen att leva ut sin dröm som brottare. Stort hår och spandex utlovas!

Läs även
13 efterlängtade filmpremiärer våren 2017
HBO Nordic – året som gått
Netflix – året som gått

Gypsy

Premiär: 2017
I kommande Gypsy möter vi terapeuten Jean Holloway (Naomi Watts) som ställer till det för sig själv när hon inleder intima förhållanden med personer från sina patienters liv. Hennes man spelas av Billy Crudup och för regin av de två första avsnitten står Sam Taylor Johnson, mest känd för Nowhere Boy och Fifty Shades of Grey. Enligt uppgift ska de tio avsnitt som beställts ha premiär någon gång under 2017.

The Defenders

Premiär: 2017
I serietidningsvärlden är det inte alls ovanligt att superhjältar slår sina kloka huvuden ihop för att bekämpa skurkarna. I Marvelserien Defenders är det Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage som slår sig samman för att skydda New York. Serien är en del av Marvels ”cinematiska universum” och de åtta avsnitten väntas dyka upp i mitten av 2017.

Våra senaste jämförande tester
Bäst i test: Brusreducerande hörlurar
Bäst i test: Bluetooth-högtalare
Bäst i test: 5 tv-apparater med 4k
Bäst i test: In-ear-hörlurar
Bäst i test: Träningsarmband

Visa kommentarer / Kommentera nu
Nya serier på Netflix 2017 - Zombier, wrestling och superhjältar! Film, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17