Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

8 serier på HBO Nordic i vår

Pirater, specialstyrkor, Hollywoodlegender och mycket mer

Vi har spanat in vårens seriepremiärer på HBO Nordic och hittat några riktiga guldkorn. Vilka kommer du att följa?

Taboo

Premiär: 7 januari
Den 7 januari hade Taboo premiär. I serien får vi följa en man som återvänder till England för att ärva det som återstår av hans fars fraktimperium. Året är 1814, mannen i fråga spelas av Tom Hardy och i producentstolen sitter Ridley Scott. ”Vad kan gå fel?”, undrar du. ”Inget!”, svarar vi. Om du har missat de första avsnitten är det bara att titta ikapp innan serien går i mål.

Six

Premiär: 19 januari
En annan serie som redan har hunnit ha premiär är Six, som handlar om en specialstyrka med uppdrag att eliminera en Talibanledare i Afghanistan. Med hjälp av före detta medlemmar från specialstyrkan SEAL Team Six har man gått in för att skildra hur det verkligen är att vara med i det mytomspunna förbandet, och bland annat behöva fatta livsavgörande beslut för att skydda sina kollegor och sitt land.

Annons

Black Sails (säsong 4)

Premiär: 30 januari
Det Michael Bay-producerade piratäventyret Black Sails är inne på sin fjärde säsong och om du gillar serier som Game of Thrones och Vikings är sannolikheten stor att du gillar den här också. Serien utspelar sig i början av 1700-talet och berättar om händelserna som leder fram till Robert Louis Stevensons romanklassiker Skattkammarön. I centrum står kapten Flint och hans piratgäng.

Girls (Säsong 6)

Premiär: 13 februari
Lena Dunhamns Emmybelönade dramakomedi om fyra unga kvinnor och deras liv i New York är snart inne på sin sjätte och sista säsong. Kommer Hannah äntligen att hitta sin plats i tillvaron? Kommer det att hålla mellan Adam och Jessa? Hur kommer Marnie att hantera sitt nya liv som singel? Frågorna är många och snart har vi svaren.

Läs även: Nya serier på Netflix

Crashing

Premiär: 20 feb
I Judd Apatow-regisserade Crashing möter vi den unge komikern Pete Holmes. När hans fru lämnar honom för en italiensk boxare tvingas han till en nystart. Den första säsongen har premiär den 20 februari. Som uppvärmning kan du se Pete Holmes show Faces and Sounds som redan finns på streamingtjänsten.

Big Little Lies

Premiär: 20 februari
Vad har Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Alexander Skarsgård och Shailene Woodley gemensamt? De är alla med i den nya miniserien Big Little Lies så klart! Serien, som har premiär den 20 februari, är baserad på Liane Moriartys bok med samma namn och involverar kvinnor och ett mord. Spännande drama och en stor dos mörk humor utlovas.

Feud

Premiär: 6 mars
I den nya serien Feud ser vi Susan Sarandon och Jessica Lange i rollerna som skådespelerskorna Bette Davis och Joan Crawford. De två legendarernas rivalitet eskalerade i början av 60-talet när de möttes i filmen Vad hände med baby Jane?, och det är just den tiden som skildras i Feud. Serien är skapad av Ryan Murphy och består av åtta avsnitt.

Animals (Säsong 2)

Premiär: 18 mars
I den tecknade satirserien Animals får vi stifta bekantskap med ett gäng cyniska djur bosatta i New York. Skaparna Phil Matarese och Mike Luciano är återkommande medan resten av rollistan utgörs av mer eller mindre kända gäster. I mars har den andra säsongen premiär.

Våra senaste jämförande tester
Bäst i test: Brusreducerande hörlurar
Bäst i test: Bluetooth-högtalare
Bäst i test: 5 tv-apparater med 4k
Bäst i test: In-ear-hörlurar
Bäst i test: Träningsarmband

Visa kommentarer / Kommentera nu
8 serier på HBO Nordic i vår - Pirater, specialstyrkor, Hollywoodlegender och mycket mer Film, Feature, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17