Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Test: Sony MDR-1RNC

Vital gamling

De har varit med ett tag nu. Men trots att MDR-1RNC är veteraner i sammanhanget är de fortfarande en av de bästa modellerna.

Tre år har gått sedan Sony MDR-1RNC släpptes lösa på marknaden. Tre år är lång tid i teknikbranschen men Sony är inte vilken tillverkare som helst.

Jämför pris på Sony MDR-1RNC här.

Hög kvalitet

Hörlurarna andas verkligen kvalitet. Sony har ansträngt sig för att ta fram ett par gedigna hörlurar, och det märks när vi använder dem. Kuddarna på kåporna och bågen är mjuka och vi känner ingen press mot huvudet över huvud taget. Ändå sitter lurarna bra.

Sony-MDR-1RNC_phones

Grymt ljud – med brusreducering på

När vi ändå är inne på kvalitet måste vi prata ljud. MDR-1RNC imponerar stort på oss, med en riktigt vidsträckt och detaljerad diskant och en fast bas som ger tyngd utan att göra ljudbilden sluddrig.

Annons

Vi kan höja volymen ordentligt utan att det blir distorsion. Detta gäller när brusreduceringen är på. Stänger vi av den tar basen tyvärr över lite väl mycket.

Eftersom de har tre år på nacken trodde vi att Sony MDR-1RNC skulle stå sig sämre. Vi fick verkligen äta upp våra ord. Sonys lurar är på topp – i alla avseenden. Ljudet är bra, brusreduceringen likaså. Och ingen lur är skönare.

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Test: Sony MDR-1RNC

De har varit med ett tag nu. Men trots att MDR-1RNC är veteraner i sammanhanget är de fortfarande en av de bästa modellerna.


4
Vi diggar
  • Bekväma
  • Bra ljud
  • Effektiv brusreducering
  • Långlivat batteri
Vi dissar
  • Högt pris
Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: Sony MDR-1RNC - Vital gamling
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17