Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Grymma deals på succémobiler från Xiaomi

Inkluderad kampanjkod för ännu lägre pris

Förra årets succémobiler till ett pris du inte hittar någon annanstans.

Kinesiska Xiaomi är inte bara ett av Asiens mest populära smartphone-märken utan också fjärde störst i EU, men relativt okända för den breda massan i Sverige. Vi tycker inte att man ska behöva betala femsiffriga belopp för en snygg, välbyggd och bra telefon. Mobilerna Mi 8, Pocophone F1 och Redmi Note 5 har genomgående fått mycket höga omdömen och nu kan du lägga vantarna på en av dem för några tusenlappar.

Xiaomi Mi 8 64 GB Vit – Premiummobil för prismedvetna

Vem vill inte ha en mobil som ser ut och känns som de snordyra flaggskeppen? Frågan är retorisk, det vill alla.

Xiaomi Mi 8 är ett äkta flaggskepp med lyxkänsla till halva priset av konkurrenterna. Här får du riktigt hög finish i bygget, med genomtänkta materialval och design. Skärmen är en amoledpanel som ger oslagbar svärta och får allt från videor till väckarklockan att se snuskigt bra ut.

Invändigt sitter den snabbaste Snapdragon-processorn som går att få tag i just nu. Allt detta till ett pris som normalt brukar signalera mellanklass, i bästa fall.

Annons
Använd koden ”digitallife” i kassan för 500 kronors rabatt på Mi 8.

>>> Här kan du läsa mer och köpa Xiaomi Mi 8 (länk till Mi Store).

Xiaomi Pocophone F1 – För seriösa mobilgamers med tajt budget

En maxad spelmobil bör ha den fläskigaste hårdvaran som går att få. Priset drar ofta iväg såklart, särskilt med de mest kända märkena.

Xiaomi Pocophone F1 togs fram för att vara en riktig prestandamodell till riktigt bra pris, med få kompromisser. Den har Qualcomms bästa cpu, en stor skärm och gott om lagringsutrymme, men med en prislapp som får somliga konkurrenter att rodna.

För under 4000 kronor får du en mobil som klarar de tyngsta spelen utan att bli för varm, och som räcker hela dagen på en laddning – med tungt användande. Det är inte så konstigt att den blivit en försäljningssuccé.

Använd koden ”digitallife” i kassan för 200 kronors rabatt på Pocophone F1.

>>> Här kan du läsa mer och köpa Pocophone F1 (länk till Mi Store).

Xiaomi Redmi Note 5 – Det plånboksvänliga alternativet för kräsna mobilanvändare

Duger en mobil för 2000 spänn? Absolut, om du väljer rätt. Det senaste året har Xiaomi Redmi Note 5 blivit en av världens mest sålda mobiler. Receptet? Att leverera lite extra där det normalt brukar sparas in.

Alla vill såklart ha en välbyggd mobil som är snygg, men i prisklassen brukar det vara svårt att hitta. Redmi Note 5 är byggd för att både se bra ut och kännas bra i näven, med Gorilla-glas och metallbaksida. Som bonus slipper du torka fingeravtryck från baksidan som på vissa flaggskeppsmobiler…

Med solid mellanklassprocessor och en stor skärm funkar den bra för att spela de flesta mobilspelen, titta på serier och surfa. För att inte batteriet ska dö innan dagen är slut, har Xiaomi tryckt in ett extra stort batteri (på 4 000 mAh) vilket långt ifrån alla modeller har idag.

Sist men inte minst, kameran är troligen den bästa i prisklassen upp till 3.000 kronor. Med vår rabattkod får du Redmi Note 5 för 1.500 kronor, men det får vi visst inte säga högt.

Använd koden ”digitallife” i kassan för 900 kronors rabatt på Redmi Note 5.

>>> Här kan du läsa mer och köpa Redmi Note 5 (länk till Mi Store).

Visa kommentarer / Kommentera nu
Grymma deals på succémobiler från Xiaomi - Inkluderad kampanjkod för ännu lägre pris Teknik, Feature, Mobilt
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17