Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Digital Life listar 20 bärbara höjdarspel

Speltorka på sommaren är sorgligt nog ett vanligt faktum. Som tur är finns det då många bärbara toppspel! Så ta dig ut ur det mörka vardagsrummet, lägg dig i solen med en glass, och koppla av med något av de här 20 spelen.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo bevisade att det går att styra Link enbart med hjälp av stylusen. Och det lilla bärbara äventyret är ett fantastiskt spel. Går i samma fina vektorgrafik som Zelda: The Wind Waker.

Chrono Trigger

Ett mästerverk innehållandes tidsresor och en spännande handling. Följ med Chrono och hans vänner på ett oförglömligt äventyr i tidernas bästa jrpg.

Metroid Prime Hunters

Samus Arans debut på DS var en lyckad sådan. Lysande gameplay, fantastisk grafik och mycket fokus på multiplayer-delen gör spelet till ett av de bästa fps-spelen någonsin till en portabel konsol.

Castlevania: Dawn of Sorrow

Hundratals olika monster väntar när du återvänder till Draculas slott som den pånyttfödde Soma Cruz! Den otroliga musiken medför en perfekt stämning och kontrollen är felfri.

Annons

New Super Mario Bros

Nintendo visar än en gång prov på sin fingertoppskänsla när det gäller bandesign och Mario och hans vänners återkomst till det tvådimensionella blev en enorm succé. Missa inte detta!

LocoRoco

Spelet må se barnsligt och simpelt ut men det är omöjligt att inte älska de små bärliknande varelserna när de stämmer in i glad sång. Otroligt beroendeframkallande!

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

En hel stad i din ficka? Det är möjligt! Toni Cipriani (GTA3) är tillbaka i Liberty City Stories. Spelet pressar PSP:s prestanda till max och levererar ett fantastiskt spel.

Crisis Core: Final Fantasy VII

Av många efterföljare till FF7 finns det bara ett spel som är värdigt namnet. I spelet får du följa unge Zack Fair på en resa som förändrar både hans eget och hans vänners liv. Många välkända figurer och platser väntar i detta fantastiska äventyr!

Rock Band Unplugged

Fick inte plastgitarren och trumsetet plats i packningen? Då har du lösningen här. Med över 40 olika låtar så är det här det ultimata musikspelet att ta med i fickan på semestern.

God of War: Chains of Olympus

Kratos är lika förbannad som vanligt. I en mörk värld får du chansen att spöa skiten ur grekiska gudar. Ett av de grafiskt snyggaste till psp.

Rolando

Det är inte svårt att förstå varför Rolando är ett av de mest hyllade spelen till Iphone. Genom att luta Iphonen får du de små figurerna att rulla åt olika håll. Simpelt gameplay men oj så kul.

Peggle

Ett enkelt gameplay adderat med en portion humor genererar ett fantastiskt pusselspel som kräver lika mycket tur som skicklighet. Helt omöjligt att slita sig ifrån och det tackar vi för.

Doodle Jump

Billigt, kul och superberoende. Mer anledningar att köpa Doodle Jump finns inte. Om du inte redan äger det: Köp det! Redaktionens rekord ligger för stunden på 35 460 poäng.

Tetris

Klassikern bland spelklassikerna finns självklart representerat även till Iphone. Den här gången med flera nya spellägen och lite snyggare grafik. Tetris kommer alltid vara Tetris och det är något vi är glada för.

Football Manager

Football Manager är fyllt till bristningsgränsen med lag, ligor och statistik. Ett av de dyraste spelen till Iphone men i det här fallet får man också verkligen vad man betalar för.

ThrottleCopter

Simpel grafik men ändå ett superkul helikopterspel. Du spelar med bara ett finger. Så har du ett finger och en android-telefon över är det med andra ord bara att skaffa ThrottleCopter.

Doom

Doom är awesome, det tycker vi väl alla? Då är det extra kul att hela spelet finns att få tag på till din Android-lur. Och skulle du inte vara helt nöjd med originalet så finns också helt nya banor att lägga till.

Light Racer

Har du någonsin sett filmen Tron? I det här spelet så får du köra runt på din egen cyberhoj och försöka få dina motståndare att köra in i den färgglada vägg du lämnar bakom dig. Kul och utmanande.

Hackysack

Kan vara det simplaste spelet bland dem alla men kanske också det mest beroendeframkallande. Du har en boll som du jonglerar upp och ner genom att trycka på den. Du förlorar om bollen slår i marken. Mer än så är det inte och mer än så behövs inte.

Snake

För 10 år sen fanns det inget coolare än att ha en hög high score i snake på sin mobiltelefon. Det är fortfarande lika coolt.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Digital Life listar 20 bärbara höjdarspel - Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17