Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Lego Marvel Super Heroes

Gräv där du står

Lego fortsätter att rida på framgångsvågen att göra familjespel av kända biofilmer. Den här gången drabbar över hundra hjältar och skurkar från Marvel samman.

Jag hade älskat att vara barn idag. När jag var mindre fanns det få saker som var så viktiga i mitt liv som tidningen Marvels universum. En gång i månaden, när posten kom, fick jag chansen att resa till en värld där jag kunde möta Daredevil, Wolverine och Iron Man. Jag ville aldrig lämna den.

LEGOMarvelheroes

En för alla, alla på en gång
TT Games gör inte mycket för att ändra på sitt vinnande koncept utan bygger vidare på upplägget från senare titlar i serien som Lego Batman och Lego Harry Potter. Det är på många sätt det perfekta familjespelet där jag som förälder kan spela tillsammans med min son och hjälpa till med att lösa pussel och mysterium, utan att behöva förklara för mycket. Ingen kan få game over. Avsaknaden av utmaning tar naturligtvis bort en del av spelglädjen, men istället vinner man ett oavbrutet flyt och roligt regisserade banor.

Lego-Marvel-Superheroes

Marvel Super Heroes är det hittills bästa spelet i serien, därför att det har det mest färgstarka innehållet. DC (med undantag från Batman) har egentligen aldrig kunnat mäta sig med Marvel och det blir tydligt när hela gänget är samlat.

Läs även: Lego City Undercover – Ett imponerande bygge

Annons

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Lego Marvel Super Heroes

Lego fortsätter att rida på framgångsvågen att göra familjespel av kända biofilmer. Den här gången drabbar över hundra hjältar och skurkar från Marvel samman.


4
Vi diggar
  • Fantastisk rollista
  • Konceptet håller
Vi dissar
  • Få nyheter
  • Ingen utmaning
Visa kommentarer / Kommentera nu
Lego Marvel Super Heroes - Gräv där du står
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17